Minicursus PPL(A)

Wanneer u graag een vliegbrevet zou willen halen, maar niet weet wat er zoal bij komt kijken of niet weet of u het vliegen wel leuk vindt, dan is een minicursus PPL een uitstekende gelegenheid om een goede indruk te krijgen van wat u te wachten staat tijdens de PPL-opleiding.

De minicurcus PPL(A) bestaat uit 5 vlieguren. Hierbij worden de eerste 5 uren van de PPL-opleiding behandeld. Elke les begint met een briefing, gevolgd door circa 1 uur vliegen en daarna de nabespreking van de vlucht.

Na afloop van de cursus heeft u 5 vlieguren in uw logboek staan. Wanneer u dat wilt, zal de instructeur aan het einde van de cursus met u bespreken hoe de eventuele vervolgopleiding eruit zal zien. Als u na deze 5 uren verder door wilt gaan met de volledige opleiding, tellen de gemaakte uren tijdens de cursus mee.

Voor de minicursus geldt als voorwaarde wel dat u minimaal 16 jaar bent en in goede gezondheid verkeert. Een medische keuring is niet vereist, dat is pas van toepassing wanneer u besluit verder te gaan met de opleiding.

De vliegtuigen en inzittenden zijn verzekerd volgens de wettelijke EU-norm.

De minicursus wordt gevlogen op de Katana DA-20, Aero AT-3, Cessna 172 of Piper Warrior II.

Kosten cursus op DA-20/ AT-3 : € 935,- ( € 1.070.- C172/P28A )

Heeft u interesse, informeer dan naar de mogelijkheden via tel. nr. 0320-288200 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

        PH ANP 2     ph rcf   ph edd

Aanbieding 1

 

Als ATO in Nederland EIR praktijk opleiding.

PH EDD PH UGS
PH WARA PH WARH

Aanbieding 2

Mini cursus PPL 
klik hier voor meer informatie 

PH BVL

PH ISL

Aanbieding 3

Prof check MEP + IR-ME vaste prijs € 835,- p.p. bij 2 personen tegelijkertijd.

PH HLM

PH HLM 1